KONFEKSİYON MAKİNE SEKTÖRÜNÜN 25. SİNE YAKIŞIR DEV BULUŞMA

KONFEKSİYON MAKİNE SEKTÖRÜNÜN 25. SİNE YAKIŞIR DEV BULUŞMA

Konfeksiyon Makinesi Fuarı bu yıl 25. kez düzenlenerek büyük bir başarıya imza attı. 1986 yılında Tüyap İstanbul Sergi Sarayı’nda düzenlendiği ilk yıl 18 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen fuar, gösterdiği büyük ilerleme ile bugün 29 ülkeden 426 firma ve firma temsilciliğinin katılımına ev sahipliği yapar hale geldi.

Fuar dünyada Konfeksiyon Makinesi konusunda düzenlenen,2016 yılının en büyük fuarı oldu. 98.000 m2 sergileme alanında, dikiş, nakış, serim-kesim makineleri, ütü ve presler, cad-cam sistemlerinde, dünyadaki ve Türkiye’deki tüm üretici firmaların katılımıyla gerçekleşti. Son yeniliklerin sergilendiği fuar, 36.000’i aşkın ziyaretçisiyle katılımcılarının yüzünü güldürdü. Dünya’nın 73 ülkesinden gelen binlerce ziyaretçi önemli miktarda alım gerçekleştirdi.

Nitelikli Alım Heyetleri Fuara Akın Etti

Tüyap’ın, yurtdışında gerçekleştirdiği uzun soluklu tanıtım faaliyetleri neticesinde, ziyaretçi ülke sayısı ve çeşitliliğinde de önemli ölçüde artışlar yaşandı. Fuarda, Belarus, Bosna Hersek, Fas, Filistin, Hırvatistan, Hindistan, İran, Kırgızistan, Kosova, Letonya, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Rusya, Sırbistan, Tunus ve Ukrayna’dan Tüyap davetlisi olarak gelen profesyonel alım heyetleri oluşturuldu.

Ayrıca Adana, Batman, Bursa, Çorlu, Denizli, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Manisa, Osmaniye ve Samsun başta olmak üzere birçok ilden yerli yatırımcılar da önemli alımlar yapmak üzere katılımcı firmalar ile buluştular.

Konfeksiyonun Kusursuz Teknolojileri

Konfeksiyon Makinesi 2016 Fuarı, yenilenen teknoloji ile rekabet edebilmek için ciddi avantajlar sağladı. Yeni bir tesis kurabilmek için ihtiyaç duyulan tüm teknolojiler bu fuarda görücüye çıktı. Tesislerini yenilemek isteyen firmalar için ise fuar, yeni teknolojileri bir arada bulabildikleri tek adres oldu.

Fuarın 25.’sine Özel Etkinlikler

Bu yıl 25.’si düzenlenen Konfeksiyon Makinesi Fuarı, ziyaretçilerine değişik ve ilgi çekici deneyimler sundu. Düzenlenen etkinlikler ve seminerler ticari faaliyetlere renk katar nitelikteydi. Başta Mimar Sinan Üniversitesi tarafından hazırlanan tasarım ve sanatın bir arada olduğu Kumaş Sergisi olmak üzere, İstanbul Aydın Üniversitesi Fotoğraf Alanı, F-11 Karma Moda Tasarım Grubu tarafından yapılan seminerler ve Dünden Bugüne Dikiş Makineleri Sergisi ziyaretçilerin yoğun ilgi ve beğenisi ile karşılaştı.

2018 yılında daha büyük başarılara imza atmak üzere hazırlandığımız, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 26.’sı gerçekleştirilecek olan Konfeksiyon Makinesi Fuarı’nda görüşmek üzere.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN